Lees de ervaringen van mijn cliënten

Door de jaren heen heb ik in mijn praktijk in Arnhem cliënten geholpen met sterk uiteenlopende klachten, hieronder kun je enkele ervaringen lezen.

Binnen een aantal dagen was ik van mijn stekende pijn af, waar ik toch al maanden mee liep.
“Als beroepsdrummer kreeg ik last van een stekende pijn in m’n elleboog. Een tennisarm bleek. Aangezien je met een niet functionerende arm niet kan drummen, zag het er somber voor me uit. Toen kwam ik Jurjen tegen, en vertelde over zijn kleurentherapie. Nu ben ik niet zon zweverig typ, maar aangezien ik ten einde raad was, dacht ik: niet geschoten,… Altijd mis.

Jurjen deed een aantal testen met kleuren, en liet me zien hoe mijn spierspanning op verschillende kleuren reageerde!

Op bepaalde plekken werd er een kleur van zijde op m’n lichaam geplakt, die ik ook mee kreeg om te vervangen. En binnen een aantal dagen was ik van mijn stekende pijn af, waar ik toch al maanden mee liep.

Een 2 jaar later, ben ik nog eens bij Jurjen langs geweest, een blessure op m’n bovenhand van het drummen. Ik dacht toen; als het nu weer lukt,… kan het geen toeval zijn. Alle testen weer gedaan, kleurtjes plakken, En na 2 dagen met het juiste kleurtje op de juiste plek, was ik van m’n blessure af!”
Vincent

Ik was best wel sceptisch
“Met deze alternatieve geneeswijze was ik niet eerder mee bekend. Stond eigenlijk best wel sceptisch tegenover het feit dat een enkele kleur of vorm je lichaam überhaupt kan beïnvloeden laat staan de kracht heeft om het te helen. Op aanraden van goede vrienden heb ik mij laten overhalen om een behandeling van de zogenoemde meridiaan-kleurentherapie te ondergaan.

Jurjen Boonstra is een jonge enthousiaste therapeut die je vooraf uitvoerig verteld over de werkwijze van de therapie. Hij is al jarenlang werkzaam in dit vakgebied en heeft de techniek van deze kleurentherapie zodanig verfijnd dat zijn behandelwijze toonaangevend genoemd kan worden.

Ik mocht plaatsnemen op een ronde kruk (met ontbloot bovenlichaam) waarbij ik rustig recht vooruit moest kijken. Ondertussen plaatste Jurjen een bord met een vorm onder de kruk waarop hij met handbewegingen mijn rug van boven na beneden langs ging. Zodra de huid van mijn rug zich strak trok, veranderde Jurjen het bord met een ander vorm en herhaalde hetzelfde ritueel.

Bij één van de vormen begon mijn rug zonder dat ik hier zelf invloed op had te transpireren en werd de huid onverklaarbaar soepel. Kijkend naar de vorm die onder de kruk ligt en die klaarblijkelijk van invloed is kan Jurjen opmaken in welke richting (bv. welke organen lever, hart o.i.d.) in disbalans zijn en met welke kleuren hij dit kan helen.

Toen Jurjen bij mij een kleur opplakte voelde ik verandering in mijn lichaam. Ik kan dit ook niet rationeel verklaren behalve dat ik moet erkennen dat er dus een helende energie verborgen zit in de kleuren afhankelijk van de plek (energiepunten) waar die op het lichaam worden geplakt.

Ik wil een ieder die net als ik zeer sceptisch denkt over deze vorm van (alternatieve) geneeswijze aangeven dat ik door deze ervaring daar volledig anders over ben gaan denken. Ik moet erkennen dat na de behandeling (en) mijn klachten zienderogen verminderde en uiteindelijk verdwenen zijn.
Ik raad een ieder aan niet te twijfelen maar het gewoon te doen. Het overtuigd uiteindelijk jezelf. Wacht niet te lang, het is tenslotte je eigen lichaam.”
Edwin

Wat ik erg fijn aan de behandeling vond is dat Jurjen alles goed uitlegt
“Zonder aanleiding kreeg ik een paar maanden geleden last van mijn onderbeen. Na een half uur staan of een paar minuten lopen werd mijn onderbeen dik, opgezet en pijnlijk.

Ik heb het een paar weken aangezien en toen toch maar naar de huisarts gegaan die eigenlijk geen oorzaak kon vinden van mijn klacht. Het advies was eerst meer rust nemen, daarna een steunkous en uiteindelijk antibiotica toen mijn onderbeen maar dik en pijnlijk bleef.

Ook de antibiotica sloeg niet aan en ik kon mijn werk als kok (staand beroep) amper meer uitoefenen. Ik kende Jurjen, maar had nog nooit een behandeling meridiaantherapie ondergaan maar ik was bereid om alles te proberen want ik wilde van de pijn af. Jurjen heeft mij onderbeen getest met een zevental kleine testmethodes en kwam er al snel achter dat op de plek van mijn onderbeen mijn “niermeridiaan” het probleem was. Ik kreeg 1 stukje oranje zijde geplakt op een punt van deze meridiaan.

Diezelfde avond werd mijn onderbeen rustig en trok het vocht weg. Ik heb de kleur een week gedragen en daarna op advies van Jurjen er weer afgehaald. Mijn onderbeen is vanaf de dag na de behandeling pijnvrij en vochtvrij en is dit naar 5 maanden nog steeds!

Wat ik erg fijn aan de behandeling vond is dat Jurjen alles goed uitlegt wat hij doet en dat het ook voelbaar is. Daarnaast ben ik natuurlijk erg blij dat ik zo snel van mijn klacht afwas, en dat met een stukje oranje zijde.”
Billy

Tijdens de behandeling ervoer ik direcht balans in mijn systeem
“Meridiaan kleurentherapie is een bijzondere subtiele therapie met een diepe, weldadige uitwerking op lichaam en geest. De speciaal gekleurde zijde waarmee wordt gewerkt bevat kleuren van planten die de levensenergie van de mens direct beïnvloeden en dat is goed te merken. Vraag me niet precies hoe het werkt, het is een wonderlijke samenspel tussen de behandelaar en jouw eigen lichaam dat precies weet wat het nodig heeft om in balans te komen. Tijdens de behandeling voelde ik de energie stromen, kreeg ik een sereen gevoel en ervoer ik direct balans in mijn systeem.”
Felicita

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag!